El passat dimecres 30 de juliol vam fer l’últim entrenament de temporada al dojo UBAE-perill de Barcelona. Alguns companys de Girona es van desplaçar especialment per a l’ocasió. Sota el mestratge de Jacques Muguruza, 8è dan ,érem un total de 10 participants: Yann, Pep, Pere, Claudio, Jaume, Jordi, Alexey, Dolors, Carme i Montserrat. Vam fer un entrenament curt però intens i al final l’Alexey va fer satisfactòriament un examen per passar de grau, enhorabona!

 

Tot seguit, una dutxa, unes tapes, beure, bon ambient i bona conversa en un local prop del dojo, un vespre complert!

 

El dojo UBAE-perill de Barcelona reprendrà l’activitat amb molta energia el setembre. Sou de Barcelona i esteu buscant una art marcial diferent? Veniu a l’UBAE i proveu l’Aikido Yoshinkan, us sorprendrà i us aportarà molt més que activitat física!

La setmana passada, del 21 al 25 de juliol, es va dur a terme el  primer curs d’estiu d’enguany, a càrrec de Jacques Muguruza Sensei, 8è dan. Vàrem tenir el plaer de comptar amb tres participants d’Ucraïna i vam fer un entrenament que ens ha permès millorar detalls importants en la nostra pràctica. El curs ha consistit de tres hores cada matí durant cinc dies. Un altre curs de les mateixes característiques tindrà lloc properament, de l’11 al 15 d’agost. Encara podríeu ser a temps d’apuntar-vos-hi...animeu-vos!  

 

 

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar